Brandsbjergnord

Her kommer nyhederne

4 thoughts on “Tv signal

 1. Det kommer ikke til at påvirke signalet i vores antenneanlæg at DR ændrer deres sendefrekvenser i starten af juni 2020. Der skal altså ikke foretages nogen ændringer på de TV ‘r der er tilsluttet til vores fællesantenne.
  Med venlig hilsen
  Klaus Mølholm
  Antenneansvarlig

 2. Vi har for øjeblikket nogle sporadiske forstyrrelser (pixeleringer) i TV-signalet. Vores antennefirma Insta arbejder på af finde årsagen og fjerne forstyrrelserne, men det er ikke lykkedes endnu. For at hjælpe Insta med at lokalisere fejlårsagen vil det hjælpe med oplysninger om hvornår og hvor disse pixeleringer opstår. Så hvis I vil hjælpe så send mails til antenne@brandsbjergnord.dk, mailen skal indeholde dato, tidspunkt, hvilken kanal pixeleringen blev set på og vejnummeret.
  Med venlig hilsen
  Klaus Mølholm
  Antenneansvarlig

 3. Vi mangler TV2, TV2 Sport og TV2 Zulu for øjeblikket. Antennefirmaet er informeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *