6 Comments

 1. Anlægget er blevet genstartet, det ser ud til at have løst problemet.

 2. Så er de svenske kanaler tilbage igen.

  1. Der er rigtig mange forstyrrelser på tv’et nu her til aften. Det kan da ikke være rigtigt, nu hvor vi har digitalt tv.

   1. Digitalt TV giver desværre ingen garanti imod forstyrrelser.
    Hvad er det for en type forstyrrelser I ser og på hvilke(n) kanal(er) er det I har forstyrrelser på?

    1. Det er mange pixel fejl der fremkom på DR1 og det har vi ikke oplevet før.

     1. Jeg har selv set nogle få pixelfejl og hop i lyden på DR1. Min kone siger hun også har set det på Charlie. Jeg tror heller ikke de var der før Sverige flyttede rundt på deres kanaler, men om der er en sammenhæng ved jeg ikke. Hvis dit fjernsyn kan vise signalstyrke og bitfejl, så prøv og se på signalstyrken og om der er bitfejl, når der er pixeleringer eller hop i lyden. Mit fjernsyn viser 100% signalstyrke og nul bitfejl, medens pixeleringerne er der. Jeg prøver at spørge vores antennefirma om de kan forklare hvad vi ser.

Comments are closed.