Borgermøde om det nye Forenings-, medborger-, og kulturhus

Den store røde bygning i Rådhusparken, som tidligere husede Glostrup Ungdomscenter, skal ombygges til et medborger-, forenings-, og kulturhus.

Med sin centrale placering vil huset være et værdifuldt supplement til bibliotek, biograf og Byhistorisk Hus med nye faciliteter, der giver muligheder for både foreninger, aftenskole, musikskolen og andre brugere.

Ombygningen er en del af en større rokade, hvor genoptræningscentret flytter til Glostrup Fritidscenter, og mødelokalerne i Fritidscentret nedlægges. Det nye medborger-, forenings-, og kulturhus skal derfor bl.a. rumme musikskolen og de foreninger og institutioner, som i dag bruger lokalerne i Glostrup Fritidscenter.

Glostrup Kommune vil gerne høre, hvad borgerne i Glostrup og brugerne af Fritidscentret drømmer om – hvad kan huset blive for dem?

Derfor er der planlagt et borger- og brugermøde mandag den 18. marts kl. 19-21. Mødet afholdes i huset på adressen Ved Brandstationen 1 og starter med en rundvisning i huset.

Du kan tilmelde dig til borgermødet ved at sende en mail til kultur@glostrup.dk. Glostrup Kommune skal have din tilmelding senest mandag den 18. marts kl. 8.

Kilde: Glostrup.dk

Updated: 17. marts 2019 — 20:47